Castellano - English

AMIC Aplicacions Medioambientals i Industrials de la Catàlisis

 

Què és l'AMIC?

AMIC és un centre d'innovació de la Xarxa IT-Cidem que treballa per aportar solucions claus en ma per a problemes medioambientals i industrials dels sectors productius.

Tecnologia

Amic té àmplia experiència en reaccions catalítiques tals com:

i moltes altres.Què podem fer per vosaltres?

NOTICIES

El centre de recerca AMIC aconsegueix el segell TECNIO

El centre de recerca AMIC, va rebre el passat dijous 7 d’abril l’acreditació com a centre desenvolupador de tecnologia. Aquesta acreditació, que concedeix la Generalitat de Catalunya a través d'ACCIÓ, identifica on es troba la tecnologia més innovadora, els desenvolupadors que l'ofereixen i els facilitadors que participen en el procés de transferència de tecnologia i coneixement. El nou segell és una evolució de l’antiga xarxa TECNIO, creada al 2009 i que englobava fins ara centres tecnològics i grups universitaris catalans La Generalitat de Catalunya va atorgar al centre AMIC i els altres centres acreditats el segell TECNIO el passat dijous 7 d’abril, en un acte que va reunir prop de 300 persones de la comunitat científica i tecnològica catalana, i que va presidir el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. L’objectiu de la nova distinció TECNIO és que les empreses catalanes identifiquin on poden trobar noves tecnologies per a les seves necessitats de desenvolupament de nous productes i processos, ja sigui a través de l’adquisició o explotació de patents, la contractació de projectes d’R+D+i o el contacte amb empreses derivades (spin-offs).

 

Com ens afecta el Brexit?

El Dr Francesc Medina, director del centre de recerca AMIC i la Sra Sandra Ramos opinen sobre el Brexit en un article publicat al suplement setmanal d'economia i negocis (E&N) del Diari de Tarragona.

 

AMIC, Centre d'Innovació - Edifici CTT, Fundació URV, Av. Països Catalans, 18, 43007 TARRAGONA
Tel. 977.55.86.41 - Fax 977.55.82.05 - amic@fundacio.urv.cat